За нас

“Подправки Ком” ЕООД е производствено и търговско дружество, специализирано в преработка, пакетаж и реализация на подправки, зърнени продукти, добавки към храните, сухо мляко, десертни кремове. Фирмата е основана през 1995 год. в гр. Габрово. От тогава до днес развива и разширява своята дейност и продуктов асортимент, за да се наложи като едно от водещите български предприятия в бранша.
„Подправки Ком” е утвърден доставчик на клиенти от различните сфери на стопанската дейност. Наши партньори са обекти от магазинната мрежа, ресторанти, хранителни борси, фирми за кетъринг и обществено хранене, изпълнители на обществени поръчки, месопреработватели. Доброто качество, гъвкавите цени, точността и експедитивността в изпълнението на поръчките са гаранция за коректни и дългосрочни отношения с нашите клиенти и доставчици.
През 2006 год. „Подправки Ком” инвестира в строителството на нова, съвременно оборудвана производствена и административна сграда. Производствената дейност е организирана съгласно внедрените Добри производствени практики и НАССР система, което гарантира качеството и безопасността на продукцията. В предприятието работят добре квалифицирани специалисти, обособени в няколко отдела: производствен, търговски и транспортен. Фирмата разполага със собствен автопарк и извършва доставки до своите клиенти по предварително уговорен график.

Галерия